Έχοντας πολυφωνία στην επίθεση, ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι «δικεφάλων» επί της ΑΕΚ, επικρατώντας με σκορ 87-82 στην Πυλαία μετά από ένα ματς-θρίλερ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Μάσιμο Κανσελιέρι αποθέωσε τους παίκτες του για την μεγάλη «μάχη» που έδωσαν για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Κανσελιέρι:

Για το αν η άμυνα ήταν το "κλειδί" του ΠΑΟΚ για τη νίκη: «Στην τρίτη περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλουμε, η ομάδα αντέδρασε. Σκόραραν μόνο 12 πόντους, οπότε μπορέσαμε να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα και να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Η δουλειά των παικτών ήταν εκπληκτική. Αυτό το γκρουπ πάλεψε όπως δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, είμαι περήφανος για εκείνους. Δεν πρέπει να ονειρευόμαστε, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, αυτά που κάνουμε είναι ήδη εκπληκτικά και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος».


Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί μας έσπρωξαν στη νίκη, γιατί για πρώτη φορά όσο είμαι εδώ είδα το κοινό του ΠΑΟΚ. Είμαστε χαρούμενοι, πολύ χαρούμενοι και εκείνοι είναι χαρούμενοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.