Ο Έλληνας τερματοφύλακας, Κώστας Λάμπρου που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίλεμ, ως δανεικός από την Φέγενορντ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, «Στιγμές Μουντιάλ».

O 23χρονος πορτιέρο τόνισε ότι η επιτυχημένη παρουσία των «οράνιε» στα γήπεδα της Βραζιλίας προκάλεσε εντύπωση στον ίδιο, αλλά και σε πολύ κόσμο και μίλησε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φέρελπις τερματοφύλακας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 «Στιγμές Μουντιάλ»:

-Για τους παίκτες που ξέρει πολύ καλά από την Εθνική Ολλανδίας:

«Γνωρίζω αρκετά παιδιά της Ολλανδίας. Έχω παίξει με τον Φλαρ, τον Ντε Φράι, τον Κλάσι, τον Κονγκολό, τον Γιάνμαατ και τον Μάρτινς Ίντι και ήμασταν χρόνια μαζί. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που τον κάνει να ξεχωρίζει. Με τον Φλαρ ανεβήκαμε μαζί στην πρώτη ομάδα. Δουλεύει παρά πολύ ο Φλαρ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, ξεκάθαρα».

-Για την εμπιστοσύνη που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ο Φαν Χάαλ:

«Ο Φαν Χάαλ έδωσε πολλές ευκαιρίες στα παιδιά της Φέγενορντ, αλλά και σε όλους τους παίκτες της Ολλανδίας. Έχω χάσει το νούμερο των παικτών που έκαναν ντεμπούτο με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έδειξε εμπιστοσύνη σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της Φέγενορντ ειδικά στο χώρο της άμυνας».

-Για τον αντίκτυπο της πορείας της Εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ:

«Γενικά δεν την πίστευαν οι περισσότεροι και πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο έλεγαν ότι δεν έχουν τόσο καλή ομάδα και συζητούσαν με χιουμοριστική διάθεση εάν θα περάσουν τον όμιλο. Παρόλα αυτά έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση και μετά το παιχνίδι ενάντια στην Αργεντινή) τα σχόλια ήταν μόνο θετικά».

-Την προσωπική του καριέρα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο:

«Διανύω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με τη Φέγενορντ και αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να συνεχίσω φέτος δανεικός στη Βίλεμ για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Στη Φέγενορντ πέρασα καλά και είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά θέλω να κάνω το επόμενο βήμα και να παίζω κάθε Κυριακή. Η Βίλεμ έδειξε ενδιαφέρον και υπέγραψα για μία σεζόν με οψιόν άλλον έναν χρόνο εφόσον με θέλουν στον σύλλογο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube