Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Καλλονής φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει ο Ραούλ Γιορέντε, στον αγώνα του Σαββάτου (25/1) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός από τον Ισπανό, ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Λεάντρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία των Μυτιληνιών για το ματς του Σαββάτου συνεχίστηκε την Τετάρτη, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και με σέντρες και τελειώματα. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι λέει το παράδειγμα του Άρη αναφορικά με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή διαιτησία»

Αθανασίου: «Τα τρία στοιχεία που κρατάει από χθες ο Παναθηναϊκός - Τελικός με Άρη, ξεκαθαρίζει άμεσα για Αντίνο»

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»