Αναλυτικά, ο Νταμίρ Κάναντι είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς, στο τέλος αδικούμαστε, γιατί το γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στα 90' ήμασταν καλύτεροι.

Κάθε οπαδός του Ατρόμητου πρέπει να είναι περήφανος και για σήμερα, αλλά και για τον τρόπο που παίζει η ομάδα συνολικά. Αυτό μας δίνει ώθηση, για να εξασφαλίσουμε μια θέση στο Europa League. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, γιατί είχαμε την Πέμπτη ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν κουρασμένοι, αλλά ανταπεξήλθαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
».

Για το αν ήταν το καλύτερο ματς του Ατρόμητου: «Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μας ματς, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σίγουρα, έπειτα από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί μας πρέπει να είναι περήφανοι για την εμφάνισή μας και τη γενικότερη παρουσία μας».

Για τα παράπονα του Χρήστου Κόντη: «Δεν σχολιάζω τι έχει πει ο αντίπαλος προπονητής. Αν έπρεπε να κάνω εγώ ένα σχόλιο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το σημερινό σφύριγμα και το πέναλτι που πήρε στο 90'».

Για την απόφαση να εκτίσει την τιμωρία του ο Μπουσούλατζιτς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Νομίζω ο Μπουσούλατζιτς είχε πολλές κίτρινες κάρτες. Ο Σάκιτς έκανε καλά τη δουλειά του. Στο β' μισό έρχεται τέτοιες καταστάσεις που πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είχε μια εξαιρετική απόδοση και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube