Στα μονοπάτια που δημιούργησε ο Πάμπλο Λάσο περπατάει ο Τσους Ματέο σύμφωνα με τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος συνάμα σε δηλώσεις του τόνισε πως παρακολουθεί όσο του επιτρέπει ο χρόνος αγώνες τόσο της Ευρωλίγκας όσο και του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Προσπαθώ να βλέπω όλα τα παιχνίδια και στην ACB και στην Euroleague. Κατά τη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά η Ρεάλ είναι μια παρα πολύ ταλαντούχα ομάδα και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων σε κάθε θέση. Η βάση είναι η ίδια. Ο προπονητής έχει αλλάξει, αλλά ο Τσους Ματέο ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με τον Πάμπλο Λάσο».

Τέλος, μίλησε για τον συμπαίκτη του στους Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς και την συμπαράσταση που έχει λάβει από τον Σλοβένο αστέρα.

«Ο Λούκα είναι το ίδιο πρόσωπο, παραμένει δουλευταράς. Παίζει πάντα σαν έμπειρος, αν και έχει πολλή εμπειρία πλέον. Το έκανε στην Ρεάλ Μαδρίτης, το κάνει και στο ΝΒΑ. Προσωπικά είμαι πάντα γενναιόδωρος μαζί του. Με έχει βοηθήσει κάθε φορά και τώρα με βοηθάει να προσαρμόζομαι», ήταν τα λόγια του Αργεντινού γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube