O Παναθηναϊκός AKTOR υπέστη μία εκτός προγράμματος ήττα από την Παρί, και θα ψάξει αντίδραση στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της Euroleague (17/10, 21:45).

Ο γκαρντ του ισπανικού συλλόγου, Φακούντο Καμπάτσο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», τονίζοντας πως πρόκειται για μια ομάδα που δεν συγχωρεί, επομένως θα χρειαστεί το 100% της προσοχής των Μαδριλένων ώστε να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

Υπάρχει πολλή ιστορία αντιπαλότητας πίσω από αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας.

Απέναντι στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική πλευρά, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό».

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη δέσμευση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιος Αταμάν: «Κόντρα σε όλους θα σηκώσουμε την Ευρωλίγκα ξανά, όπως και πέρυσι - Πρέπει να φοβάστε αυτή την ομάδα»!

«Δεν θα το καταλάβω ποτέ»: Η αντίδραση Ναν για το αντιαθλητικό φάουλ με Παρί

Ματέο: «Αντίπαλος υψηλής κλάσης ο Παναθηναϊκός, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Τα χαμόγελα Μιλουτίνοφ με Μίροτιτς και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Ζέρβας: «Ήθελε να βγάλει μια καλή εικόνα ο Ολυμπιακός χθες λόγω της εμφάνισης με Ζάλγκιρις»

Πετρίδης: «Ανησυχητική η χαλαρότητα του Παναθηναϊκού»

Οι διαιτητές στο Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Παρίσι

Μεσίνα: «Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό - Αξίζει σεβασμό η νοοτροπία του ΜακΚίσικ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού και την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR