Οκτώ παιχνίδια, τρία τέρμα και… δύο αποβολές με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι η σεζόν του Λέον Μπέιλι ως τώρα με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν...

Το περασμένο Σάββατο, ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ των «ασπιρινών» αποχώρησε από το γήπεδο για δεύτερη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, στην ήττα με 2-0 από την Κολωνία. Αυτή την φορά, ο Μπέιλι χτύπησε τον Κίνγκσλεϊ Εχιζίμπουε στο πρόσωπο, μετά από έναν μικρό διαπληκτισμό τους.

Πράγμα που προκάλεσε όχι μόνο την τιμωρία του 22χρονου άσου της Μπάγερ με τρεις αγωνιστικές από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και με την επιβολή προστίμου, ύψους 20.000 ευρώ!

Έτσι λοιπόν, θα λείψει από τα ματς της Λεβερκούζεν κόντρα σε Χέρτα Βερολίνου, Μάιντς και Πάντερμπορν, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στη Bundesliga, ενώ θα είναι ξανά διαθέσιμος στις 26 Γενάρη απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο… ιδιόρρυθμος Μπέιλι, πάντως, έχει τιμωρηθεί ήδη και φορά, τόσο από την Ομοσπονδία όσο και την ομάδα του, μετά την πρώτη αποβολή του για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον Πάτρικ Χέρμαν. Δεχόμενος τότε σκληρή κριτική…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube