Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό της παιχνίδι στο UEFA Europa Conference League και το Κλεάνθης Βικελίδης για να φορέσει ξανά τα γιορτινά του.

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την FK Gomel, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου.

Μετά από 68 μέρες και το αξέχαστο 3-2 επί της Α.Ε.Κ., επιστρέφουμε -σε επίσημο παιχνίδι- στο «σπίτι» μας για την πρώτη, φετινή, ευρωπαϊκή «παράσταση».

Τα εισιτήρια… φεύγουν. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, για μια ακόμη φορά, μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε!



Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να εξασφαλίσουν το συντομότερο τη θέση τους στο Κλεάνθης Βικελίδης για το βράδυ της Πέμπτης (21:00).

Επιπλέον, συνιστούμε, όπως φροντίσουν, για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό της τελευταίας στιγμής (οι Θύρες θα ανοίξουν στις 18:30).

Λόγω των αυστηρών μέτρων της UEFA είναι καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προστατέψουμε το «σπίτι» μας. Απαγορεύονται οι πυρσοί, τα βεγγαλικά, τα λέιζερ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και το «σπίτι» μας.

Οι χιλιάδες των φιλάθλων μας θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια το βράδυ της Πέμπτης. Και θα είναι τόσο δυνατή που το «ωστικό κύμα» θα δώσει στους παίκτες του Χερμάν Μπούργος την ώθηση που χρειάζονται για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης.

Πλησιάζει η ώρα που θα τραγουδήσουμε ξανά, όλοι μαζί, το αγαπημένο μας σύνθημα… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…» και θα ακουστεί σε κάθε άκρη της Ευρώπης!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Το πάλεψε και μπορούσε παράταση, αλλά δεν γίνεται να χάνει ξανά ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός»

Αθλητικός διευθυντής Φιορεντίνα: «Κάναμε το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν - Κάτι παραπάνω από σημαντική η πρόκριση»

Παναθηναϊκός στον κόσμο του: «Ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας»

Αθανασίου: «Δεν είχε τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός- Γλυκόπικρη η γεύση από την Ευρώπη»

Δεσύλλας: «Σε 90 λεπτά στη Φλωρεντία είδαμε και τις δυο εκδοχές του φετινού Παναθηναϊκού - Οι αιτίες του αποκλεισμού»

Παναθηναϊκός: Έμεινε με το «αχ» στη Φλωρεντία, αλλά έφτιαξε το ευρωπαϊκό του μέλλον

Ίνγκασον: «Παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ»

Βιτόρια: «Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι - Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος της ποιότητας των δυο ομάδων»

Σιώπης: «Χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο»

Ιωαννίδης: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα - Σταθήκαμε αντάξιοι του επιπέδου της Φιορεντίνα»

TAGS: Άρης