Στη σημασία της επιστροφής του Αλεξάντερ Κάλενς στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού, Χουάν Ρεϊνόσο, στέκονται στη χώρα του νεαποκτηθέντα στόπερ της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος άσος -ο οποίος την Παρασκευή (15/9) αναμένεται στην Αθήνα για τους «κιτρινόμαυρους»- έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε (και το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με την Παραγουάη). Εξού και θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της χώρας του με τη Βραζιλία, τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/9, 5:00) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

«Θα τον περιμένουμε, γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς», τόνισε ο Ρεϊνόσο σχετικά με τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κάλενς.

Μάλιστα, τον παίκτη του «δικεφάλου» εξήρουν και τα τοπικά Μέσα. «Ο Αλεξάντερ Κάλενς προπονείται ήδη με τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά τον αγώνα που έχασε με την Παραγουάη λόγω προβλήματος. Εάν επιστρέψει, τότε ο Ρεϊνόσο θα έχει ένα ακόμα στοιχείο για να ξαναχτίσει την αμυντική γραμμή», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο «ladecana».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.