Αναλυτικά ο 31χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Φίλες και φίλοι του μπάσκετ, καλό μπασκετικό διήμερο να έχουμε! Η εβδομάδα που πέρασε για μας ήταν σημαντική. Δεν ήταν εβδομάδα πανηγυριών, αλλά περισυλλογής και σκέψης. Η νίκη στην Αμαλιάδα ήταν μεγάλη, αλλά ήταν απλά μία νίκη, ένα βήμα και όχι κάτι παραπάνω. Δεν πανηγυρίζουμε για κάτι, απλά σκεφτόμαστε μόνο το μάτς στην Πάτρα. Μία ακόμη ομάδα που μας κέρδισε στην Καλαμίτσα.

Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Απόλλων Πατρών, όμως εμείς μαζί με τον κόουτς Γιατζόγλου και όλο το τιμ έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας. Όπως είχα γράψει και πριν από το μάτς στην Αμαλιάδα, ξέρουμε σαν ομάδα ποιοι είμαστε και τι δικαιούμαστε από κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος έχουμε ξεκινήσει για ένα σκοπό. Την ανατροπή! Μόνο όταν σωθεί η Ομάδα μας θα πανηγυρίσουμε, όχι μετά από νίκες.

Ήμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Αναποδιές πάντα θα υπάρχουν αλλά αυτό δε μας πτοεί σαν ομάδα, αντίθετα μας πεισμώνει. Όπως με τον τραυματισμό του Χρήστου Ταπούτου. Παίξαμε και για αυτόν στην Αμαλιάδα.

Το παιχνίδι στην Πάτρα έχει συγκεκριμένες δυσκολίες, τις έχουμε εντοπίσει και έχουμε δουλέψει. Μακάρι να μας βγούν στο γήπεδο. Καμιά φορά χρειάζεται και λίγη τύχη, που φέτος δεν την έχουμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube