Σε μια σκληρή δήλωση, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, προχώρησε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην παρουσία του τα τηλεοπτική εκπομπή. Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, με την ιδιότητα του γιατρού αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στο Ρέντη όταν η ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στο πόδι του, εκτιμώντας ότι ακόμη και να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο η ζωή του θα είναι δύσκολη πολύ.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού», ανέφερε αρχικά, στο One Channel και συνέχισε:

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube