Η Ομόνοια έχασε ευκαιρίες και δύο βαθμούς στην έδρα της Κάιρατ Αλμάτι, ερχόμενη 0-0 στο Καζακστάν με την αντίπαλό της στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου του νεοσύστατου Europa Conference League.

Η Καϊράτ ξεκίνησε δυνατά, στο πρώτο τέταρτο επέβαλε το ρυθμό της και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Καντέ, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 13’.

Η Ομόνοια ανέβασε την απόδοσή της μετά το τέταρτο και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ψάλτη στο 17’ και στο 21’.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι Καζάκοι είχαν την υπεροχή και στο 37’ η κεφαλιά του Αλίπ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο, με αποτέλεσμα το 0-0 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 61’, όταν ο Λαβ έχασε το τετ α τετ με τον Φαμπιάνο, ενώ στο 67’ ο Λοΐζου από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, περνώντας όλη την αντίπαλη άμυνα.
Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.



Καϊράτ (Κουρμπάν Μπερντίεφ): Ποκατίλοφ, Ντούγκαλιτς, Αλίπ, Μπαγκνάκ, Μικάνοβιτς, Χοφγκανισιάν, Πολιάκοφ, Άλβες, Κόσοβιτς, Καντέ (63' Σουσενάτσεφ), Λαβ (80' Αλικούλοφ)

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Ψάλτης (91' Σέχου), Γιούστε, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Γκόμεθ, Μπασιρού, Ατιέμουεν (46' Λοΐζου), Παπουλής (45' Ζαχαρίου), Κακουλλής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube