Ακόμα μια μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης. Ο Κάρλο Κόστλι βρίσκεται απ' το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ντυθεί στα κίτρινα, μετά τους Πεταυράκη και Πέρεθ-Φάμπιο (που αποκτήθηκαν σήμερα).

Ο 33χρονος φορ απ' την Ονδούρα έδειξε ορεξάτος που επιστρέφει στην Ελλάδα (είχε παίξει στη Βέροια παλιότερα) και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Άρη. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα, ώστε η ομάδα να επανέλθει άμεσα στην Σούπερ Λιγκ. Χαίρομαι που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω στον Άρη», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γ’ Εθνική: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι - Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Έσπασε το αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γ΄Εθνική: «Ξεμακραίνει» η Αναγέννηση Καρδίτσας, τεράστιο «διπλό» για Ελλάς Σύρου - Ξετύλιξε το δώρο της Μαρκό ο Εθνικός

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής - Τα δεδομένα στις κορυφές των ομίλων

Γράφτηκε ιστορία στη Γ' Εθνική: Τερματοφύλακας 48 ετών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της κατηγορίας με... buzzer beater!

Γ’ Εθνική: Γκρέμισε απ’ την κορυφή τον Εθνικό η Μαρκό - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αναβλήθηκε το Κόρινθος-Παναιγιάλειος μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Πιερικό και «αγκάλιασε» την άνοδο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα η Ελλάς Σύρου - Διακοπή στο Ζάκυνθος-Πιερικός

Διπλά για τους πρωτοπόρους της Γ’ Εθνικής

TAGS: Άρης