Ο Μάσιμο Καντσελιέρι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε δύο νίκες με Περιστέρι και με Λίμπουργκ, βγάζοντας ψυχή μέσα στο παρκέ, στάθηκε στην ενέργεια και στην άμυνα που έπαιξαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, θεωρεί πως πήραν κατοχές κι είχαν ρυθμό στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει «σκαμπανεβάσματα» για αυτό χρειάζονται οι νίκες για την καλή ψυχολογία.

Αναλυτικά: «Τους είδα και τους άκουσα τους φιλάθλους μας. Η υποστήριξη του κόσμου δίνει στο τέλος αυτό το παραπάνω της ενέργειας που χρειάζεται για τη νίκη. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Ήξερα ότι θα έρθει ο κόσμος, αφού ζουν σε όλο τον κόσμο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και σε αυτή την περιοχή, αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο πολλοί και θα είναι τόσο ενθουσιώδεις.

Πετύχαμε δύο νίκες με θυσίες, με συνεχή σκληρή δουλειά. Σήμερα, ήταν δύσκολο λόγω της ενέργειας που χρειάστηκε για την ανατροπή. Είμαι ικανοποιημένος με την άμυνα της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε σημαντικές κατοχές και είχαμε ροή στην επίθεση, πράγματα που δεν συνέβησαν στα πρώτα δυόμισι δεκάλεπτα.

Είναι σημαντικό γιατί η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση και δίνει ώθηση. Αυτή η ομάδα θα έχει ‘σκαμπανεβάσματα’. Το κατάλαβα από σήμερα. Για αυτό, είναι σημαντικό να νικάμε για να βελτιωνόμαστε και να περιορίζουμε τις διακυμάνσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.