Ο Ένες Καντέρ μπορεί να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό εκτός ΝΒΑ, ωστόσο, συχνά-πυκνά, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με διάφορες δηλώσεις του.

Αυτό ακριβώς έκανε και τώρα ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος, προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις αναφορικά με το τι έχει συμβεί στην καριέρα του Κέμπα Γουόκερ.

Ο Καντέρ, αναφέρθηκε στην κοινή τους παρουσία στους Σέλτικς, αλλά, και στο γεγονός πως παρά τις προειδοποιήσεις του ιατρικού τιμ στα playoffs της φούσκας του Ορλάντο, οι «κέλτες» έβαλαν τον Γουόκερ να αγωνιστεί κανονικά!

Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που η καριέρα του Γουόκερ έχει πάρει την κάτω βόλτα, σύμφωνα με τον έμπειρο ψηλό.

«Τι πραγματικά συνέβη με τον τέσσερις φορές All Star, Κέμπα Γουόκερ. Που είναι αυτός τώρα; Λοιπόν, είναι μια πολύ μπερδεμένη ιστορία.
Μετά από μία εκπληκτική σεζόν με τους Χόρνετς, ο Κέμπα αποφάσισε να υπογράψει στους Σέλτικς. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε ότι αυτό θα του κόστιζε την καριέρα του.

Το 2020 ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και το ΝΒΑ αποφάσισε να δημιουργήσει μια φούσκα και να μας βάλουν όλους σε ένα ξενοδοχείο, ελέγχοντας σχεδόν τα πάντα. Μόνο οι παίκτες γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη εκεί μέσα. (Σε αυτό θα αναφερθώ σε διαφορετικό επεισόδιο)

Βλέπω τον Κέμπα στο διάδρομο του ξενοδοχείου και αυτός ο άνθρωπος μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Το ιατρικό επιτελείο προειδοποίησε το προπονητικό τιμ, τον Ντάνι Έιτζ, τον Μάικ Ζέρεν και τους είπε να μην αγωνιστεί. Αποφάσισαν όμως να τον βάλουν να παίξει. Τελικά χάνουμε στους τελικούς της Περιφέρειας, αλλά για τον Κέμπα αυτό ήταν. Την επόμενη σεζόν μετά βίας μπορούσε να παίξει και μετά τη σεζόν του 2021 ανταλλάχθηκε στους Θάντερ.

Πιθανότατα δεν θα παίξει ποτέ ξανά στο ΝΒA , αλλά ο οργανισμός των Σέλτικς δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί λιγότερο. Αυτές οι ομάδες δεν νοιάζονται για την ευημερία των παικτών το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάζουν περισσότερα χρήματα»,
ανέφερε χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του ο Ένες Καντέρ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube