Το όνειρο του Ντουέιν Ουέιντ για παρουσία στα playoffs στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, φαίνεται πως θα μείνει… όνειρο. Κι αυτό διότι οι Χιτ ηττήθηκαν 117-109 στην παράταση από τους Ράπτορς στο Τορόντο και υποχώρησαν στο 38-42.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με το Μαϊάμι να ξεφεύγει με +13 στα μισά της δεύτερης περιόδου. Εντούτοις, οι Καναδοί αντέδρασαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήρε δραματική μορφή, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Η παρέα του Ουέιντ είχε την ευκαιρία να πάρει το ροζ φύλλο στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο ο Τζόνσον αστόχησε σε τρίποντο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση (103-103). Εκεί, οι «πτερόσαυροι» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και έφτασαν στο τελικό 117-109.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Σιάκαμ (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Λέοναρντ (22 πόντοι), Πάουελ (23 πόντοι με 7/7 εντός παιδιάς), Γκριν (21 πόντοι), ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Ουέιντ (21 πόντοι, 5 ασίστ), Τζόνσον (18 πόντοι, 5 ασίστ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube