Ο Δημήτρης Ιτούδης άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στον (άνευ βαθμολογικής σημασίας) αγώνα της Παρασκευής της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ. Ο ίδιος πάντως πλέον δεν δίνει σημασία.

«Συμβαίνει καιρό τώρα και το έχω συνηθίσει. Έχω ακούσει αρκετά από την εποχή που ήμουν συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Κατακτήσαμε 23 τίτλους και παίξαμε αναρίθμητες φορές στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μου αποσπά την προσοχή και είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου», ανέφερε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Πάντως ξεκαθάρισε πως παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου ΚΑΙ οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ, για λόγους γοήτρου, τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι τους. «Δεν ήταν σε καμία περίπτωση φιλικό τα παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη όχι γιατί είχε χάσει την προηγούμενη μέρα η Λαμποράλ από την Μπάμπεργκ και υπερτερούσαμε στην ισοβαθμία, αλλά γιατί θα είχαμε το καλύτερο ρεκόρ στον όμιλό μας. Καταφέραμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αλλά, πιστέψτε με, και για τον Ολυμπιακό δεν ήταν φιλικό το ματς της Παρασκευής. Αν βλέπατε τα μάτια τους, τις αντιδράσεις του πάγκου και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θα καταλαβαίνατε τι σας λέω», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Πάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι το ντέρμπι αιωνίων»

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς