Δυο εβδομάδες σχεδόν μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα του έβδομου επεισοδίου της σειράς, του πόλεμου των άστρων, και με τους φαν των ταινιών, να κατακλύζουν καθημερινά με δημιουργίες τους, το διαδίκτυο.

Τα πέντε ίσως πιο καμένα βίντεο του διαδικτύου εμπνευσμένα από το Star Wars.

1. Ο Kylo Ren παίζει γκάιντα
Σε αυτό το βίντεο ο καλλιτέχνης ντυμένος ως Kylo Ren ισορροπώντας πάνω σε μια τεράστια μπάλα στα χρώματα του δενδροειδές BB-8 ενώ αναπαράγει μουσική από τη φλεγόμενη γκάιντα του, στη βροχή.



2. Star Wars παρκούρ
Ο κασκαντέρ Ronnie Shalvis συνεργάστηκε με μια ταλαντούχα ομάδα αθλητών για τη δημιουργία του Star Wars Parkour, ένα υπέροχο βίντεο όπου Jedi και Sith εκτελούν ακροβατικά, ελεύθερο τρέξιμο, ενώ αγωνίζονται μέχρι θανάτου με τα lightsabers σε επικές μάχες.



3. Spiderman vs Darth Vader Star Wars
Μια επική μάχη ανάμεσα σε δυο σούπερ ήρωες.
Από τη μια μεριά ο Darth Vader ο φανταστικός χαρακτήρας του Τζορτζ Λούκας της πρώτης τριλογίας, που απεικονίζεται ως ο τρομακτικός Σκοτεινός Άρχοντας των Σιθ, που επιβάλλει με ωμή βία τη θέληση και τους κανόνες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Από την άλλη μεριά, τα πυγμαχικά γάντια φοράει ο Spiderman ή αλλιώς ο Άνθρωπος Αράχνη, ο φανταστικός χαρακτήρας των βιβλίων κόμικς της Marvel Comics, δημιούργημα των Σταν Λι και Στιβ Ντίτκο.



4. Το μουσικό βίντεο κλιπ Star Wars: Daddy
H ομάδα Screen Team και το ομώνυμο κανάλι τους στο youtube παρουσίασαν μια μουσικό χορευτική εκδοχή εμπνευσμένη από τους ήρωες των πόλεμων των άστρων.



5.Η αυθεντική πρώτη τριλογία του Star Wars σε 8-bit γραφικά
Η πρώτη τριλογία των επεισοδίων σε IV, V και VI σε ένα απολαυστικό βίντεο μονταρισμένο και φτιαγμένο με γραφικά που θυμίζουν τη κονσόλα της Nintendo, το NES από το CineFix.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube