Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν να βρίσκονται οι Κλίπερς με αντίπαλο τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, τους οποίους διέλυσαν 136 – 104 και με εννέα αθλητές να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι καλαθοσφαιριστές του Ντοκ Ρίβερς ήταν ασταμάτητοι και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους των Κλίπερς. Κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων, ήταν ο Τομπίας Χάρις, ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ, χάρη στους 22 πόντους και τα 11 ριμπάουντ που κατέγραψε, στα 29 λεπτά συμμετοχής του.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι, οι Κλίπερς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και του Χάρις, να έχουν σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων. Ο λόγος για τους, Ντανίλο Γκαλινάρι (11π), Έιβερι Μπράντλεϊ (15π), Πάτρικ Μπέβερλι (11π), Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ (10π), Μοντρέζλ Χάρελ (13π), Λου Ουίλιαμς (17π), Μάικ Σκοτ (11π) και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (13π).

Επιπλέον, η ομάδα από το Λος Άντζελες είχε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα που άγγιξε το 55.2% (16/29 3π) και 54.4% (56/103) στα σουτ εντός πεδιάς.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, διασώθηκαν σε μια γενικά άσχημη βραδιά οι Μπράντλεϊ Μπελ με 20 και ο Τζον Γουόλ με 18 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο:



Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube