Αρπάχτηκαν για τα καλά ο Φελίπε Μέλο και ο Σαμπρί Σαρίογλου της Γαλατάσαραϊ κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην Μπούρσασπορ.

Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία στο 33ο λεπτό, όταν η ομάδα τους έχανε με 1-0 (κατέκτησε τελικά τον τίτλο επικρατώντας 3-2), ενώ υπήρχε μικρή διακοπή, λόγω τραυματισμού του Φερνάντο Μπελούτσι (πρώην του Ολυμπιακού).

Ο Τούρκος μπακ έπιασε τον συμπαίκτη του από το πρόσωπο και αυτός έριξε μια γροθιά στο χέρι για να τον σταματήσει. Τελικά, με την παρέμβαση των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.



Πάντως, αργότερα ηρέμησαν και φαίνεται πως τα βρήκαν οι δύο τους, αλλά πιθανόν να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχε φέρει τούμπα την κατάσταση η «Γαλατά», φεύγοντας η πίεση από πάνω τους.

inner



Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ας τελειώσει τώρα η σεζόν: Το αυτογκόλ της δεκαετίας στην πρεμιέρα του νορβηγικού πρωταθλήματος!

Πίκατσου, Τζόκερ και Μπάτμαν μαζί στις διαδηλώσεις της Κωνσταντινούπολης - Viral η AI φωτογραφία

Ένα παράξενο trend: Γιατί ξαφνικά όλοι φωνάζουν το όνομα του Γκορέτσκα;

Fatal Fury: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι ανάμεσα στους χαρακτήρες προς επιλογή!

Καλά πήγε αυτό: Χάλασε το αυτοκινητάκι που μετέφερε την μπάλα στη σέντρα του Γαλλία-Κροατία - Πώς αντέδρασε ο Εμπαπέ

Αρπάχτηκε με αντίπαλο σε αγώνα ποδοσφαίρου σάλας ο Καραγκούνης!

Η Μίλι Τέρνερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ & μας χάρισε την πιο όμορφη φωτογραφία ανανέωσης!

Και ανάποδο ψαλίδι και γκολ από τη σέντρα σε αγώνα στις ΗΠΑ!

Παπασταθόπουλος για Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο: «Είστε τόσο μεγάλοι, όσο οι καρδιές σας»

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόκρουση του Γιορίς πάνω στη γραμμή!