Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ πριν από ένα χρόνο εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχει επηρεάσει αρκετά την απόδοση του και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς του τη φετινή σεζόν σε σχέση με αυτή που έπαιζε στους Τζαζ.

Συγκεκριμένα πριν τραυματιστεί είχε μέσο όρο 21,9 πόντους ανά παιχνίδι με τη φανέλα της Γιούτα ενώ τη φετινή χρονιά σκοράρει περίπου 11,1 πόντους.

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό ο 29χρονος παίκτης έχει αρχίσει να κάνει τρομερές εμφανίσεις και να μας θυμίζει αυτές που έκανε στο παρελθόν.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο Κάιρι Ίρβινγκ που μίλησε στα αμερικανικά Μέσα και ανέφερε ότι ο συμπαίκτης του παίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα.

«Δοκιμάζει νέες κινήσεις και το κάνει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάται να έρθει σε επαφή με τους αντίπαλους και κερδίζει αρκετά φάουλ. Αρχίζει να καταλαβαίνει και πάλι το μέγεθος και την ποιότητα του. Μπορεί να ποστάρει πολύ εύκολα και να πάρει σπουδαίες αποφάσεις» τόνισε ο 27χρονος σταρ των Σέλτικς.

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube