Κάθε χρόνο λίγο πριν το τζάμπολ της Regular Season του NBA, το ESPN δημοσιεύει ένα ranking των κορυφαίων παικτών της λίγκας.

Όπως είναι λογικό, κάθε φορά υπάρχει κάποιος που δεν είναι ικανοποιημένος με τη θέση του. Αυτή τη φορά, ένας εξ αυτών είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ, γνωστός... ταραχοποιός του NBA που συχνά πυκνά απασχολεί την κοινή γνώμη, κυρίως για λάθος λόγους.

Ο γκαρντ των Μάβερικς τοποθετήθηκε από το ESPN στη θέση νούμερο 34, με τους αναλυτές να τονίζουν τα πολλαπλά ατοπήματά του ως βασικό λόγο που κατρακύλησε στην κατάταξη. Ο ίδιος, παρόλα αυτά, δεν νοιάζεται για το ranking. Ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε μέσω social media, με ένα πολύ επιθετικό μήνυμα κατά του ESPN και των αναλυτών του.

«Ποιος νοιάζεται; Εγώ πάντως σίγουρα όχι. Οι βαθμολογίες δεν σημαίνουν τίποτα στο πρωτάθλημα, ειδικά όχι από το ESPN ή οποιαδήποτε από αυτές τις άλλες πλατφόρμες Μέσων. Η πλειονότητα των αναλυτών δεν είναι αξιόπιστες πηγές στα μάτια μου και δεν σέβομαι ούτε αυτούς ούτε τις απόψεις τους», έγραψε συγκεκριμένα ο πρωταθλητής NBA με τους Καβαλίερς το 2016.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube