Μετά την παραίτηση του Πέταρ Άλεξιτς και εν αναμονή της απόφασης για τη διάδοχη κατάσταση, ο Ηρακλής θα έχει τον Νίκο Καμπούρη ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μεγαρίδα για την 4η αγωνιστική της Elite League.

«Έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας, αρχικά, λόγω των δυο άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι τώρα, και δευτερευόντως, λόγω των αλλαγών, που όλοι είδαμε ότι συνέβησαν στην ομάδα. Το ματς απέναντι στην Μεγαρίδα είναι το τρίτο αυτή την εβδομάδα, με δεύτερο ταξίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη. Είναι για εμάς μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα για φέτος, μέσα σε μια πολύ καλή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, της οποίας η πίεση είναι ένα προνόμιο για εμάς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα των παικτών μας, και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα ανταποκριθούμε σωστά σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο γιος του... τίμιου γίγαντα, Αργύρη.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. Εκτός αποστολής έμειναν ο Θωμάς Κώττας και ο Δημήτρης Σταμάτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube