Την πρώτη του νίκη στη Super League 2 πανηγύρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Ηρακλής, λυγίζοντας με σκορ 1-0 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Πέραν του τριπόντου, στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και η επιστροφή του Γηραιού στο «Καυτανζόγλειο» με την «Αυτόνομη Θύρα 10» να δίνει βροντερό παρών.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν με ποστάρισμά τους στο facebook, οι οργανωμένοι του Ηρακλή μάζεψαν χρήματα πριν τον αγώνα ώστε να βοηθήσουν τους συνοπαδούς τους που δεν είχαν να πληρώσουν για εισιτήριο, το οποίο ήταν αρκετά ακριβό για τα δεδομένα της κατηγορίας (σσ. 25 ευρώ).

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Για εμάς, τα παιδιά του πετάλου η σημερινή μέρα είναι πραγματικά ελπιδοφόρα.

Η ελπίδα μας δεν προκύπτει από τη νίκη της ομάδας! Μας χαροποίησε ιδιαίτερα, αλλά ας μας επιτρέψουν οι παίκτες, έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μας.

Σήμερα πριν το ματς ξεκίνησε να κυκλοφορεί ένα κράνος μεταξύ των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ στο οποίο ο καθένας / καθεμία αν μπορούσε έβαζε χρήματα για να καλύψει ολόκληρο ή μέρος του εισιτηρίου κάποιου άλλου που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει για το εισιτήριο του.

Με μεγάλη μας χαρά και έκπληξη είδαμε αυτό το κράνος να γεμίζει με τόσα χρήματα που όχι μόνο καταφέραμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων όσων δεν είχαν χρήματα, αλλά έμεινε ένα σημαντικό ποσό και για το επόμενο ματς όπου φυσικά το κράνος θα ξαναγυρίσει.

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που μοιραζόμαστε την ίδια κερκίδα με όλους σας.

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τη στάση ζωής την οποία προκρίνουμε ως οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ, αυτή της έμπρακτης αλληλεγγύης, της έγνοιας για τον διπλανό μας, κόντρα στις επιταγές και στη μόδα του σήμερα!!!

Αυτό πρέπει να περιφρουρήσουμε σα κόρη οφθαλμού!!!

Χιλιάδες χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ...»




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube