Οι ελλείψεις στον φάκελο του Ηρακλή που εξέτασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης με την Δόξα Λευκάδας για την 1η αγωνιστική της Elite League, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (05/10).

Mέσω ανακοίνωσής του, ο «Γηραιός» ενημέρωσε πως η αναβολή του αγώνα έγινε λόγω απόφασης της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα, ενώ επεσήμανε πως οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές ώστε να λυθεί το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρει μια μικρή προθεσμία για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αυριανός (05/10) αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Elite League αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας, στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (03/10), 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί στην ομάδα μας το πιστοποιητικό σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α..

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν στους φίλους της ομάδας μας, θα ισχύσουν κανονικά, όταν το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας οριστεί να διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube