Tο τελευταίο αφιέρωμα της χρονιάς φέρνει στο εστιατόριο Βυζαντινό τις γεύσεις της Ηπείρου από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, ο executive chef του Hilton Αθηνών Κώστας Αθανασίου εμπνέεται από τα μοναδικά προϊόντα και τη γαστρονομική ιστορία της περιοχής κι ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν στις γεύσεις και στα αρώματα της Ηπείρου.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr