Μετανιωμένος για το χτύπημα στον Γιώργο Κουτρουμπή δηλώνει ο Χουάν Ινσαουράλδε.

Με δήλωση στο επίσημο site του ΠΑΟΚ (αφότου γνωστοποιήθηκε η τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές) ο Αργεντινός στόπερ παραδέχεται ότι η ενέργειά του στη φυσούνα της Λεωφόρου δεν ήταν σωστή.

Απολογείται λοιπόν για ‘κείνη σε όλους -εκτός του αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωσή του αναφέρει

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τον κόσμο για την ενέργειά μου. Η αντίδρασή μου ήταν λανθασμένη και λυπάμαι που εξέθεσα τον ΠΑΟΚ. Έχω εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τελευταίες σκέψεις του Αλμέιδα για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

«Σα να μην έχει τελειώσει το πρωτάθλημα» πάει ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Σεφτέ ενόψει Κυπέλλου οι Κρητικοί, για την... ελπίδα οι Αρκάδες

Ατρόμητος-Άρης: Φορτσάτοι οι Θεσσαλονικείς, για τη ρεβάνς οι Περιστεριώτες

«Δύσκολη περίοδος για τον Αλμέιδα, αλλά απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Αυτά θα προσφέρει ο Καμπελά στον Ολυμπιακό - Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά του Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: Κατά καιρούς πολλοί χτυπάνε την πόρτα Λουτσέσκου - Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, κανείς δεν θα ασχολούνταν με Πένια

Τσακίρης: «Έχει καταλάβει πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Γιατί έχει προβάδισμα ο Βίντα»

Δεσύλλας: «Χρωστάει ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός - Οι προβληματισμοί του Βιτόρια και τα δεδομένα με το ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ανοικτά δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.