«Κοπάνα» από τον Ιμπάρμπο!

Ο Κολομβιανός -για τον οποίο αναζητείται η «φόρμουλα ώστε να αποχωρήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη- απουσίασε αδικαιολογήτως από τη σημερινή (28/12) προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Όπως μετέδωσε, δε, ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσπαθούν να βρουν στο τηλέφωνο τον παίκτη ή τον εκπρόσωπό του, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Πρόκειται, σαφώς, για ένα πολύ σοβαρό παράπτωμα, το οποίο θα πληρώσει ακριβά ο Κολομβιανός και δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν δεν εμφανιστεί ούτε αύριο (29/12), οι «πράσινοι» να καταγγείλουν τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή!

Αντίθετα, ο Μολέδο, που απουσίασε επίσης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως ακυρώθηκε η πτήση του από το Παρίσι.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδι τακτικής στο γήπεδο και… πολύ κρύο, καθώς στο Κορωπί, όπως και σε όλη τη χώρα, επικρατεί δριμύ ψύχος.

Ο Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ο Σάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η αυριανή προπόνηση, που θα είναι ακόμη πιο δυνατή σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ξεκινάει στις 11 π.μ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»