Όταν στην αρχαία Ελλάδα έλεγαν την έκφραση «το νινί γαλέρες σέρνει», μάλλον κάτι ήξεραν παραπάνω. Ειδικά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στον χώρο του ποδοσφαίρου, τα σκάνδαλα που αφορούν αθλητές και γυναίκες «σκάνε» το ένα μετά το άλλο.

Μία, λοιπόν, από τις περίφημες «βεντέτες» ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές για τα... μάτια μιας γυναίκας, είναι αυτή του Μάουρο Ικάρντι και του Μάξι Λόπες. Δύο παλιόφιλοι, που τα... έσπασαν μεταξύ τους για χάρη της Γουάντα Νάρα και στην προ ημερών αναμέτρηση της Ίντερ με την Τορίνο, ο δεύτερος έπιασε τα γεννητικά του όργανα όταν ο πρώτος πήγε να του δώσει το χέρι. Το sportfm.gr σας θυμίζει την ενδιαφέρουσα ιστορία των δύο ποδοσφαιριστών.

Γράφει ο Γιώργος Τσανάκας

Η πρώτη γνωριμία των δύο ποδοσφαιριστών έγινε πολύ νωρίς. Σε ηλικία 21 ετών, ο Μάξι Λόπες είχε πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Ο τότε 12χρονος Μάουρο Ικάρντι, έχοντας όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής, είχε ως ίνδαλμά του τον συμπατριώτη του επιθετικό και μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία μαζί, ενώ ο νυν ποδοσφαιριστής της Ίντερ του πήρε και ένα αυτόγραφο.



Μερικά χρόνια αργότερα, οι δύο Αργεντίνοι δεν άργησαν να γνωριστούν. Σε αυτό βοήθησε ότι ο Ικάρντι αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2012, ο Λόπες πήρε μεταγραφή στη Σαμπντόρια, ενώ ο Ικάρντι που αγωνιζόταν στους νέους της ιταλικής ομάδας, ανέβηκε στην ανδρική. Αμφότεροι έγιναν με τη μία κολλητοί και κάπου εκεί αρχίζει να μπαίνει στην όλη ιστορία η... εκρηκτική, Γουάντα Νάρα.



Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, το μήλον της έριδος. Συμπατριώτισσά τους και τηλεπερσόνα, γυναίκα τότε του Μάξι από το 2008. Ενδιάμεσα, είχαν κάνει και τρία παιδιά. Τον Βαλεντίνο το 2008, τον Κονσταντίνο το 2010 και τον Μπενεντίκτο το 2012. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά την γέννηση του τελευταίου παιδιού, ήρθε και το διαζύγιο. Λίγο πριν από αυτό, πάντως, η Γουάντα Νάρα είχε φροντίσει να κάνει ορισμένες περίεργες δηλώσεις, λέγοντας πως «ο Μάξι Λόπες είναι πολύ απασχολημένος. Έχουμε να κάνουμε σεξ τρεις μήνες».



Οι φήμες λένε, ότι σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Μάξι Λόπες, ο τότε συμπαίκτης του στη Σαμπντόρια και καλός του φίλος, Μάουρο Ικάρντι… πήγε με την γυναίκα του. Επίσης, υπάρχει ακόμη μία, που θέλει τον Μάξι Λόπες να έπαιξε στο… πόκερ τη γυναίκα του και να την έχασε στα χαρτιά από τον Ικάρντι. Who knows? Το σίγουρο είναι ότι ο πιτσιρικάς Ικάρντι του είχε κλέψει τη γυναίκα.



Τα… μαχαίρια δεν άρχισαν να βγουν ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Και πώς να μη γίνει; Ωστόσο, στην όλη κατάσταση, βοήθησε ότι ο Ικάρντι πήρε μεταγραφή στην Ίντερ και μαζί του στο Μιλάνο και την πρώην γυναίκα του πρώην κολλητού του με τα παιδιά. Περίπου ένα χρόνο μετά, ο επιθετικός της Ίντερ έκανε τατουάζ στο χέρι του τα τρία ονόματα των παιδιών, αλλά και της «αγαπητικιάς» του, ενώ μέχρι και τώρα δεν έχει σταματήσει να ποστάρει -προκλητικές ή μη- φωτογραφίες με την αγαπημένη του.



Το… χειρότερο απ’ όλα για τον Μάξι Λόπες, όμως, δεν ήταν αυτό. Ήταν ένα βίντεο πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό, ο μεγάλος γιος του, Βαλεντίνο, είπε μπροστά στην κάμερα την ημέρα του πατέρα την εξής φράση: «Γεια σου Μάουρο (σσ. ο Ικάρντι), είσαι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου». Κι όμως, το… τελειωτικό κτύπημα για τον Μάξι δεν είχε έρθει ακόμη. Πριν μια εβδομάδα, στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τορίνο, σε μια από τις σουίτες του Τζουζέπε Μεάτσα, ο μεσαίος του γιος ήταν εκεί μαζί με την Γουάντα και πανηγύριζε το γκολ του «μπαμπά Ικάρντι». Φορώντας, μάλιστα, φανέλα Ικάρντι…



Η κόντρα των δύο παικτών, πάντως, είναι φανερή και εντός γηπέδου, πέραν από τις εκάστοτε δηλώσεις που έχει κάνει ο ένας για τον άλλον. Ο Μάξι Λόπες δεν έχει δώσει -όπως είναι λογικό- ποτέ το χέρι στον Ικάρντι όποτε έχουν βρεθεί αντίπαλοι, ενώ στο πρόσφατο ματς της Ίντερ με την Τορίνο, έπιασε τα γεννητικά του όργανα.



Τι κάνει ο Ικάρντι από την μεριά του; Τίποτα, σαν να μην έχει συμβεί το οτιδήποτε. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ερωτευτεί τόσο πολύ την γυναίκα του, που για χάρη της έδιωξε ακόμη και τον μάνατζερ του, κάνοντάς την Γουάντα εκπρόσωπό του. Δεν του βγήκε, βέβαια, σε κακό αυτή η επιλογή. Το πιο ακριβό συμβόλαιο στην Ίντερ έχει, ενώ είναι και αρχηγός. Και έχει συμπληρώσει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας του!



Όσο για την Γουάντα Νάρα; Προτιμάει να προκαλεί με τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο τόσο τον Μάξι, αλλά και να αφήνει με το... στόμα ανοιχτό τον κόσμο δείχνοντας τις καμπύλες της. Δεν είναι και λίγο να φωτογραφίζεσαι στην πισίνα του σπιτιού σου με το μαγιό και να έχεις ως φόντο το Τζουζέπε Μεάτσα! Ή μήπως... διαφωνείτε;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube