Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Αντρέ Ιγκουοντάλα!

Ο 39χρονος φόργουορντ ήρθε αντιμέτωπος με το ερώτημα αν θεωρεί τον εαυτό του Hall of Famer. Παρόλα αυτά, έδειξε πολύ ταπεινός, αφού τόνισε πως οι παίκτες αυτής της κατηγορίας δεν έχουν ψεγάδια, σε αντίθεση με τον ίδιο.

Θυμίζουμε πως ο Ιγκουοντάλα μετράει μία σπουδαία καριέρα 19 ετών στο NBA. Έχει κατακτήσει 4 φορές τον τίτλο, όλες με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ενώ το 2015 αναδείχθηκε MVP των τελικών για τη «μαεστρική» του άμυνα πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στην κουλτούρα ότι πρέπει να έχει δαχτυλίδια ένας παίκτης για να μπει στο Hall of Fame, αν και έχω ευνοηθεί από αυτό στην καριέρα μου. Ξέρω ότι έχω πολλά ψεγάδια. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν επίπεδα στο Hall of Fame. Εγώ δεν είμαι Hall of Famer κατά την γνώμη μου. Όχι, όχι, όχι. Οι Hall of Famers είναι τύποι που δεν έχουν ψεγάδια. Πιστεύω ότι ήμουν καλός παίκτης, αλλά όχι σαν τον Κόμπι Μπράιαντ ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έλα φίλε. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και πολλοί από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν. Πρέπει να μείνουν στον δικό τους κόσμο. Και μετά υπάρχει ο Μάικλ Τζόρνταν, που πρέπει να είναι σε άλλο κόσμο, τόσο καλός ήταν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube