Με αφορμή την ανάδειξη της καλύτερης ευρωπαϊκής ομάδας, ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics και πιστός φίλος του Eurobasket, μας προτείνει την ιδανική τετράδα με κριτήριο το ενδιαφέρον που έχει ο κάθε παίκτης ως προς τα μαλλιά του. Μάλιστα εξηγεί ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αποκατάστασης για τον καθένα.

Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ισπανία): Ανήκει στους βασικούς παίκτες που έβγαλαν νοκάουτ τους Γάλλους από τον τελικό. «Η αραίωση μαλλιών είναι εμφανής στο πρόσθιο τρίγωνο του μετώπου και στην κορυφή του κεφαλιού. Επομένως η καλύτερη λύση που θα προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE που δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Επειδή σαν αθλητής που είναι θα θέλει να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του, ο Ροντρίγκεθ είναι ιδανικός υποψήφιος για την ακούρευτη συνεδρία στην οποία αφήνουμε άθικτο το μήκος των μαλλιών» εξηγεί ο δρ. Βεκρής.

Πάου Γκασόλ (Ισπανία): Είναι ο πρωταγωνιστής του Eurobasket. «Ο Γκασόλ φαινομενικά έχει πυκνά μαλλιά. Ωστόσο, σε σχέση με το παρελθόν αυτά δείχνουν αδυνατισμένα. Σήμερα το εργαλείο που έχουμε για να βλέπουμε την πορεία της τριχόπτωσης είναι η μικροκάμερα Follysis που βλέπει λεπτομέρειες, όπως η διάμετρος της τρίχας και η πυκνότητα της τριχοφυΐας ανά περιοχή. Με αυτό δείχνουμε και στον υποψήφιο αν θεωρείται ιδανικός για μεταμόσχευση ή άλλη θεραπεία» τονίζει ο γιατρός.

Αρτούρας Μιλάκνις (Λιθουανία): Δεν είναι από τους πρωταγωνιστές του Eurobasket, αλλά η αραίωση μαλλιών που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εκτεταμένη στην κορυφή του κεφαλιού και στο πρόσθιο τρίγωνο του μετώπου. Θεωρείται υποψήφιος για τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE.

Μάρκο Σιμόνοβιτς (Σερβία): Και ο συγκεκριμένος παίχτης παρουσιάζει μικρή αραίωση στο πρόσθιο τρίγωνο του μετώπου, επομένως σε περίπτωση που τον ενοχλεί-γιατί δεν είναι εκτεταμένη-μπορεί να κάνει εμφύτευση μαλλιών.

Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube