Στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον αρχίζει να προσαρμόζεται ουσιαστικά από σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Μαρτίν Τόνσο.

Ο Αργεντινός είδε όσα δεν είχε προλάβει από το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις που συνάντησε, αλλά και την οργάνωση που παρατηρείται στους «κυανολεύκους» σε όλα τα θέματα λειτουργίας.

Παράλληλα, ο 26χρονος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και από κοντά τον νέο του προπονητή, Τραϊανό Δέλλα, που με τη σειρά του τον καλωσόρισε στο νέο του περιβάλλον. Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν –και φυσιολογικά- ήταν και η θέση που αρέσει στον ίδιο τον παίκτη να αγωνίζεται, με τον Αργεντινό να μεταφέρει την προτίμησή του για το χώρο πίσω από τον επιθετικό, ώστε να έχει ελευθερία κινήσεων, περισσότερο χώρο να ελιχθεί και παράλληλα να εκμεταλλεύεται τις κινήσεις των συμπαικτών του, αφού το… τρομερό με τον Τόνσο είναι ότι χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Σε ό,τι αφορά το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της προηγούμενης ομάδας του, Κόλο-Κόλο, αγωνιζόμενος μάλιστα και σε σειρά φιλικών, ενώ σημείωσε ότι λόγω των εξελίξεων της μεταγραφής του δεν είχε την ευκαιρία να προπονηθεί τις τελευταίες τέσσερις-πέντε μέρες.

Σε κάθε περίπτωση, εντός Ατρόμητου, δεν υπάρχει ανησυχία, αφού τέτοιες περιπτώσεις θεωρούνται… παιχνιδάκι για τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ώστε να τον επαναφέρει σε φουλ ρυθμό.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ατρόμητο έφτασαν και οι νέοι παλμογράφοι τελευταίας τεχνολογίας, εργαλείο που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά του τεχνικού τιμ.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube