Μια ομάδα που βασίζεται σε έναν παίκτη, τον Πέτκοβιτς και έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ όπως την περιέγραψε ο Γκράντιμιρ Τζούγκαριτς, στο Μέτροπολις. Ο Κροάτης δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Conference League ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην Κροατία.

Ο Τζούγκαριτς αναφέρθηκε αρχικά στην ισοπαλία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Όσιγιεκ στην οποία δεν πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση…

«Δεν ενθουσίασε κανέναν η Ντιναμό στο Οσιγιεκ, δεν κατάλαβαν πως απέφυγαν την ήττα. Η Οσιγιεκ είχε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, δεν ξέρω αν οι παίκτες της Ντιναμό είχαν το μυαλό τους στον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι μυστικό πως η Ντιναμό βασίζεται στον Πέτκοβιτς, όταν είναι καλά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, όμως υπάρχουν στιγμές που εξαφανίζεται από το γήπεδο. Φυσικά υπάρχει και ο Μίσιτς που τον γνωρίζετε. Η Ντιναμό έχει πρόβλημα στον άσο από τότε που έφυγε ο Λιβάκοβιτς, αν και Νέβισιτς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.