Δείπνο εμπνευσμένο από την αυθεντική μοναστηριακή κουζίνα, παρατέθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο bstrot «Εvi Evane», στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο προώθησης του γαστρονομικού θεσμού Mount Athos Area Kouzina.
Η επικεφαλής της διοργάνωσης, σεφ Ντίνα Νικολάου, προετοίμασε μενού πέντε εξαιρετικών πιάτων, εμπνευσμένων από την εβδομαδιαία θεματική ενότητα με τίτλο «Η Μοναστηριακή Κουζίνα», μεταφέροντας στο φωτεινό Παρίσι τον λιτό τρόπο διατροφής των Αγιορειτών, ο οποίος στηρίζεται κατά βάση στη χρήση βιολογικών προϊόντων της αθωνικής γης και της θάλασσας που την περιβάλει.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε 20 εκπροσώπους Τύπου, ανάμεσα στους οποίους δημοσιογράφους από σημαντικές εκδόσεις της χώρας - έντυπες και ηλεκτρονικές, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία σε αυτήν του διάσημου gastronomy consultant Sebastian Ripari, ο οποίος έδειξε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη διοργάνωση.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravle.gr