Στην ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας ως μέρους της μεσογειακής διατροφής εστιάζει το Mount Athos AreaKOUZINA 2016, οι δραστηριότητες του οποίου συνιστούν πλέον τη μεγαλύτερη σε διάρκεια γαστρονομική διοργάνωση της μεσογειακής λεκάνης. Όπως κάθε χρόνο – από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουνίου – η καρδιά της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης χτυπά στην προαθωνική χερσόνησο, η οποία υποδέχεται κοινό και επισκέπτες ως άρρηκτο σύνολο εκατοντάδων εθελοντών και δεκάδων συντελεστών.
Το Mount Athos Area KOUZINA 2016 βραβεύθηκε πριν από έναν περίπου μήνα από τα Tourism Awards 2016 με τοGOLD βραβείο ποιότητας στην κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, αποτελώντας πρότυπο project και πυλώνα ανέλιξης του τοπικού αλλά και του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος...
www.driveandtravel.gr