Με χαμόγελα, συγκίνηση και ανυπομονησία για τους αγώνες της τελικής φάσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17/09 στο ξενοδοχείο London η κλήρωση του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία.

Την κλήρωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος εξήρε τη σημασία και την αξία της συγκεκριμένης δράσης για την ισότιμη συμμετοχή όλων των κοινωνικών ομάδων στο ποδόσφαιρο και τη διενήργησαν μερικοί εκ των συμμετεχόντων του πρωταθλήματος. Όπως ήταν φυσικό, ο ενθουσιασμός όλων κατέδειξε πόσο επιδραστική και ωφέλιμη είναι για τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, τους συνοδούς τους αλλά και τους υπεύθυνους των δομών η συγκεκριμένη δράση, καθώς τα θετικά συναισθήματα ήταν ολοφάνερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή τελική φάση του πρωταθλήματος που υλοποιεί για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ, πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.

Παρούσα στην κλήρωση, μεταξύ πολλών άλλων, ήταν η πρόεδρος του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», Μαρία Κερασόγλου, που μίλησε για τη συνεργασία με την ΕΠΟ και το πόσο σπουδαίο είναι το έργο που παράγεται με την εν λόγω δράση.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες, παρέλαβαν τις εμφανίσεις τους και όλο το απαιτούμενο υλικό για τους επερχόμενους αγώνες. Οι όμιλοι που συγκροτήθηκαν μετά τη διενέργεια της κλήρωσης έχουν ως εξής:

ΟΜΙΛΟΣ Α
ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ – ΑΛΘΑΙΑ Α.Μ.Κ.Ε., Οικοτροφείο Ιοκάστη/Π.Δ. Ύσσωπος,
ΕΠΑΨΥ Franco Basaglia – ΕΠΑΨΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ–ΦΩΚΙΔΑ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΟΜΙΛΟΣ Β:
ΕΨΥΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΑΝΙΜΑ
ΘΕΨΥΠΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΟΔΟΣ ΑΜΚΕ (ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ Κ.Η.Π.ΟΣ) - ΕΠΑΨΥ ΞΕΝΩΝΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ, ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ Α7 "CONNECT SUPPORT

ΟΜΙΛΟΣ Γ:
ΕΔΡΑ – ΠΕΨΑΕΕ
COOSS MARCHE ONLUS
ΕΚΕΨΥΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - Δ.Ε.Υ.Ψ.Υ., Οικοτροφείο "Ειρμός"

ΟΜΙΛΟΣ Δ
ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΛΘΑΙΑ Α.μ.Κ.Ε
Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Ξενώνας Αργισσα – ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
FUNDACION INTRAS

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube