10:00-Ξυπνά κι αναφωνεί «Καλημέρα, αγάπη μου» αντικρίζοντας την αντανάκλασή του στον καθρέφτη που βρίσκεται στο ταβάνι του δωματίου του.

10:30-Σηκώνεται, κινείται βαριεστημένα προς το μπάνιο και μπουρδουκλώνεται στο μούσι του που μετά από τόση καραντίνα χαϊδεύει το πάτωμα. «Να κλείσω ένα τρίωρο ραντεβού για trimming από βδομάδα που ανοίγουν τα κομμωτήρια», σημειώνει σε post it στο ψυγείο.



11:15-Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι τον καλεί στο τηλέφωνο. «Τζέιμς, τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να προπονήστε σε πεντάδες λόγω της χαλάρωσης των μέτρων. Προσοχή όμως, όχι πίεση με πολλές επαφές στην άμυνα, ούτε πολλές πάσες», η οδηγία του κόουτς των Ρόκετς. Ακούγεται κλάμα με λυγμούς από την άλλη γραμμή. «Να’ σαι καλά κόουτς, από τα κορυφαία που έχεις πει ποτέ».



11:50-Πηγαίνει στην κουζίνα για ένα πρόχειρο γεύμα. Το ψυγείο άδειο, οπότε προπονείται στον πανηγυρισμό του μαγειρέματος στον αέρα.

via GIPHY



12:20-Ώρα για το αγαπημένο του κομμάτι της προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα, χωρίς συμπαίκτες. Βγαίνει στην μπασκέτα της αυλής του με μια μπάλα και ένα στρώμα. Εξασκεί τις πτώσεις του μετά από σουτ για να παίρνει καλάθι και φάουλ.



13:50-Μετά από το μεσημεριανό βάζει το Last Dance για να χαλαρώσει. «Δεν θέλω έναν ακόμη τίτλο πρώτου σκόρερ ή ένα βραβείο MVP. Θέλω το πρωτάθλημα», ακούει τον Μάικλ Τζόρνταν να λέει πριν τη σεζόν 1990/91. «What a loser», σχολιάζει.



15:30-Η ώρα για τον μεσημεριανό του υπνάκο. Ξαπλώνει και βάζει να παίζει στο βάθος η κασέτα υπνωτισμού και αυθυποβολής που επαναλαμβάνει: «Ο Γουέστμπρουκ είναι συμπαίκτης σου, όχι εχθρός».



17:30-Ξυπνά και σερφάρει λίγο στο διαδίκτυο. «Κολλάει» στα προσωπικά του highlights και ένα δάκρυ συγκίνησης βρέχει την γενειάδα του.



18:30-Πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια. Έχει 12/51 εύστοχες προσπάθειες πετώντας τα προϊόντα στο καλάθι του. Φτάνοντας στο ταμείο, μετά από σύσταση υπαλλήλου για αποστάσεις, κάνει 5-6 βήματα step back και προσέχει να μην πατά τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των πελατών, για να μη χάσει το τρίποντο.

20:20-Κατευθύνεται στο playroom και αρχίζει να πετά βελάκια σε ένα ομοίωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Who’s the real MVP now?», ξεσπά.



21:10-Ώρα για PlayStation. Βάζει να παίξει ΝΒΑ 2Κ19, παίρνει (φυσικά) τον εαυτό του και επιλέγει multiplayer game με 2-3 χειριστήρια δίπλα του. Οι Ρόκετς κερδίζουν τους Μπακς με 119-82 με τον ίδιο να έχει 78 πόντους και τους «συμπαίκτες» του συνολικά 45 ασίστ. «Και μετά λένε πως δεν είμαι ομαδικός», μονολογεί.



00:00-Έτοιμος για ύπνο. Πριν ξαπλώσει φιλάει το εικόνισμα πάνω από το προσκέφαλό του. Ο μουσάτος που απεικονίζεται δεν είναι, φυσικά, ο Ιησούς.



04:00-Βλέπει μια σεζόν που είναι MVP, πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής. Ξυπνά από το γάβγισμα του σκύλου του λίγο πριν την απονομή. Όνειρο ήτανε…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube