Με την κουζίνα του Αιγαίου ως αιχμή του δόρατος και συγκριτικό πλεονέκτημα των νησιών μας, τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία τους συμπληρώνουν ιδανικά την τουριστική ταυτότητα του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου, με τρόπο που να απαντά και στο διαχρονικό στοίχημα της διασύνδεσης του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα.
Η ανάδειξη της Aegean Cuisine ως βασικό στοιχείο της τουριστικής ταυτότητας των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης που οργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο φημισμένο ελληνικό εστιατόριο ‘Μανδραγόρας”, στο Βερολίνο, το βράδυ της Τετάρτης...
www.driveandtravel.gr