Με αρκετές αλλαγές όπως αναμενόταν, «κατεβάζει» την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στη Λιβαδειά, για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Στον πάγκο κάθεται, τελικά, ο Ντίντακ, ενώ ο Ισπανός τεχνικός αλλάζει όλη την τριπλέτα πίσω από τον Πέκχαρτ, που παίρνει τη θέση του Αραούχο.

Toυς Τσέλιο και Πατίτο άφησε εκτός 18άδας την τελευταία στιγμή ο Χιμένεθ, ο οποίος είχε πάρει μαζί του 20 παίκτες. Εκτός αποστολής είναι, επίσης, οι Μάνταλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες για λόγους ροτέισον και φυσικά, ο τραυματίας Λαμπρόπουλος.

Μετά από σχεδόν 1,5 μήνα, δε, κανονικά στην αποστολή -και στον πάγκο- της «Ένωσης» είναι ο Αλμέιδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι λέει το παράδειγμα του Άρη αναφορικά με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή διαιτησία»

Αθανασίου: «Τα τρία στοιχεία που κρατάει από χθες ο Παναθηναϊκός - Τελικός με Άρη, ξεκαθαρίζει άμεσα για Αντίνο»

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»

TAGS: A.E.K.