Ο Όμιλος σε συνεργασία με τον ΕΟΤ δημιούργησαν τα μενού και ο Chef του Ομίλου Γ. Χατζόπουλος μαγείρεψε για το κοινό όλες τις ημέρες της διεθνούς έκθεσης Vakantiebeurs 2014, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
«Ο τουρισμός με ελληνική γαστρονομική ταυτότητα είναι ένα στοίχημα το οποίο ο Όμιλος υποστηρίζει με κάθε του πρωτοβουλία. Είτε εκείνη του Greece on a Dish, είτε εκείνη του Sympossio, του πλέον δυναμικού συνεργικού οχήματος εξωστρέφειας που ταξιδεύει σε φυτική και ανατολική Ευρώπη για 5η χρονιά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Α. Αγγελόπουλος, για να προσθέσει:
«Ο Όμιλος εγκαινιάζει με την έκθεση Vakantiebeurs μία σειρά εξωστρεφών και συνεργικών πρωτοβουλιών για το 2014 με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον ΕΟΤ, για την εξωστρέφεια, τη συνεργική φιλοσοφία και θετική εικόνα της Ελλάδας, την οποία εκπέμπει σε κάθε δημόσια διοργάνωση στο διεθνές κοινό».
Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr