Η σεζόν ολοκληρώνεται για την Τσέλσι την Κυριακή και μία μέρα μετά ο Ζοσέ Μουρίνιο θα δώσει στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς την έκθεσή του για το υπάρχον ρόστερ, αλλά και το πλάνο του για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να εισηγηθεί την παραμονή των Φρανκ Λάμπαρντ, Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ, που όλοι τους μένουν ελεύθεροι. «Δεν νομίζω πως το παιχνίδι με τη Νόριτς θα είναι το τελευταίο για τον Κόουλ, τον Λάμπαρντ και τον Τέρι».

Παράλληλα ο «Special One» έχει εισηγηθεί την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην ομάδα μετά το δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αντίθετα, άγνωστες παραμένουν οι σκέψεις του για τον έτερο δανεικό που εντυπωσίασε, τον Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Έβερτον, όπως επίσης και για τους επιθετικούς Σαμουέλ Ετό (λήγει το συμβόλαιό του), Ντεμπά Μπα και Φερνάντο Τόρες (δεσμεύονται μέχρι το 2016), που δεν ικανοποίησαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!