Με το Μουντιάλ να λαμβάνει χώρα στην έδρα της, η Βραζιλία θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κατακτήσει μπροστά στον κόσμο της, τον έκτο Παγκόσμιο τίτλο της. Ο Ντάνιελ Άλβες όμως δεν μοιάζει να «καίγεται» ιδιαίτερα…

Συγκεκριμένα , ο διεθνής μπακ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η «Σελεσάο» δεν έχει κανένα άγχος σχετικά με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς το θεωρεί φυσιολογικό!

«Δεν έχουμε εμμονή με το Μουντιάλ. Ούτε αισθανόμαστε πίεση για να το καταφέρουμε. Είναι φυσιολογικό να περιμένουν όλοι έναν θρίαμβο της Βραζιλίας, κυρίως από την στιγμή που παίζουμε εντός έδρας», ήταν η τοποθέτηση του 31χρονου άσου.

Επιπλέον επισήμανε πως η κατάκτηση του Confederations Cup την περασμένη χρονιά, γέμισε με αυτοπεποίθηση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βραζιλίας.

«Οι εμφανίσεις μας στο Confederations Cup μας άνοιξαν τα μάτια», ήταν η παραδοχή του Ντάνιελ Άλβες, για να προσθέσει: «Είναι πάντα ξεχωριστό να κερδίζεις Ιταλία, Ουρουγουάη και Ισπανία σε διαδοχικά παιχνίδια και να σηκώνεις το τρόπαιο. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας κατακόρυφα».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube