Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 17:00 σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στο κλειστό του Ζωγράφου το αμερικανικό Κολέγιο Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή των «κίτρινων» αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν ο Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Ντ'Μόι Χοτζ, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον προσαγωγό, κι ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της ημέρας.

Αντίθετα, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά δεν προβλέπεται να αγωνιστεί.

Έτσι, την αποστολή της ομάδας την απαρτίζουν οι: Landers Nolley, Βασίλης Τολιόπουλος, David DeJulius, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Donovan Clay, Josh Roberts, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης