Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια για το αν εντόπισε αλλαγή συμπεριφορών προς το πρόσωπό του μετά το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Είδα διαφορετικές συμπεριφορές και συμπεριφορές που δεν περίμενα. Διαφορετικές προς το “θετικό”… όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί όσοι βγήκαν είδαν εμένα μέσα στο Survivor και κατάλαβαν κάποια πράγματα και το ποιος είμαι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλοι λόγοι γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται να γίνω με κάποιον κολλητός επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά ή μία καλύτερη συμπεριφορά. Σίγουρα θα δώσω ευκαιρίες σε ανθρώπους που θα μου τις ζητήσουν με τη συμπεριφορά τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσω σε ακρότητες».

Μάλιστα πληροφόρησε την παρουσιάστρια ότι έχει πληροφορηθεί όσα συνέβαιναν όλο αυτό το διάστημα επισημαίνοντας: «Ξέρω πάρα πολλά πράγματα και λυπάμαι για κάποιες συμπεριφορές πολύ καλές έξω».

Πώς νιώθει όμως με όσα έχουν γίνει από συμπαίκτες του; «Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια. Κάποιοι δεν το έκαναν αυτό. Κάποιοι τα χαμήλωσαν και με κάποιους ίσως πρέπει να συζητήσω κάποια πράγματα. Η σειρά είναι αυτή. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μη λέω καλημέρα με κάποιον. Ίσως με κάποιους δεν θέλω να λέω κάτι περισσότερο από μία καλημέρα! Δεν είμαι άνθρωπος που θα σκέφτομαι τι έγινε και τι δεν έγινε για να εκδικηθώ… Μπορεί κάποιος να μη θέλει να είμαστε φίλοι. Αν θέλει και να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, εγώ θα δώσω ευκαιρίες γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Έξω από το παιχνίδι έχω κάτι στο μυαλό μου, χωρίς να είναι προκατάληψη, αλλά οπωσδήποτε δεν μπορώ να το ξεχάσω», ανέφερε ο νικητής του ριάλιτι με ειλικρίνεια.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε θέση εξηγώντας: «Είμαι άνθρωπος που συγχωρεί συμπεριφορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνω και φίλος. Υπήρχαν πολλές στιγμές που με έπιασε μία εκδικητική μανία μέσα στο παιχνίδι, μετά το ξέχασα γιατί το να κρατήσω μία απόσταση πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Δεν ψάχνω για καινούριους φίλους, απλώς μου προκύπτουν. Αυτός (δείχνοντας το Ντάνο) μου προέκυψε».

Το καλύτερο ίσως ο Ντάνος το κράτησε για το τέλος. «Έχω την καλή διάθεση, αλλά όσοι από αυτούς που ήμασταν μέσα δεν είχαμε καλή σχέση και προσπαθούν έξω να φτιάξουμε τη σχέση μας μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα και να κάνουν χειρότερα τα πράγματα. Ξέρω ποιοι θέλουν το καλό μου και ποιοι το κακό μου. Δεν θα καθίσω να κάνω το χαζό», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ξέρω πολύ καλά όλες μας τις καλές και όλες τις κακές στιγμές. Εκεί μέσα τα πράγματα είναι πολύ έντονα. Εδώ έχουμε φάει, μυρίζουμε ωραία… Εκεί μέσα έπρεπε να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε».



Πηγή: Peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube