Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει προβλήματα με τις γαλλικές αρχές, σχετικά με τη συμμετοχή του στον «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος που την Τετάρτη πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, επέστρεψε στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ να ανακοινώνει την συμμετοχή του στην προπόνηση.

«Ο Μπενζεμά προπονήθηκε στη Μαδρίτη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της ομάδας εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα του περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς τη μπάλα» αναφέρεται στο επίσημο site των «μερένχες».

Επιπλέον σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος διεθνής, αναμένεται να συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, από τον οποίο ο Μπενζεμά φαίνεται να εισπράττει την πλήρη συμπαράσταση στη δικαστική περιπέτεια που περνάει.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μην κατέβουμε στον τελικό του Copa del Rey»

Βέλη του Τέμπας κατά Ρεάλ: «Δεν θέλουν να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο, κάνουν επίδειξη εξουσίας»

Φλικ: «Είναι δική μας ευθύνη να προστατεύουμε τους διαιτητές»

Σκληρή ανακοίνωση της Ρεάλ: «Σαφής και έκδηλη η εχθρότητα αυτών των διαιτητών - Η Ομοσπονδία να ενεργήσει ανάλογα»

Αντιδρά για τους διαιτητές του τελικού η Ρεάλ: Δεν αποκλείεται να μην κατέβει στο ματς!

Θέλει να κρατήσει τον Άντονι και την επόμενη σεζόν η Μπέτις

Να τον φέρεις για ποδαρικό σπίτι σου: Ο Ντάρβιν Ματσίς μετρά τέσσερις υποβιβασμούς σε τέσσερα χρόνια στη La Liga!

Έτοιμο το «Λα Καρτούχα» για το μεγάλο Clasico: Χωρίς στίβο και με αυξημένη χωρητικότητα

«Λένε στο παιδί μου ότι είμαι κλέφτης»: Βούρκωσε ο διαιτητής του τελικού του Copa del Rey, αλλαγή ζήτησε η Ρεάλ!

Κούμαν: «Δεν φταίει ο Αντσελότι για όσα γίνονται στη Ρεάλ Μαδρίτης»