***Με τον Ολυμπιακό των τελευταίων αγώνων το ένα θέμα έχει να κάνει με την άμυνα-παιδική χαρά.

***Όπου είναι…έντονος ο συναγωνισμός για το ποιος θα κάνει το ποιο χοντροκομμένο λάθος! Ο Ρομπέρτο, ο Μανωλάς, ο Μαρκάνο, ο Χολέμπας, ο Μπονγκ, ο Αβραάμ η, ο Τόρες;

***Κι όσο ο…συναγωνισμός λαθών συνεχίζεται, θα συνεχίζονται κι οι βαθμολογικές απώλειες, αλλά κι οι αποκλεισμοί. Έτσι πάνε αυτά φίλοι μου.

***Από εκεί και πέρα, όταν η ομάδα αρχίζει και χάνει λάδια, τόσο γίνεται και πιο φανερό το θέμα με τη διαιτησία που έχει πλέον, μέσα στο 2014, ο Ολυμπιακός. Διότι όταν η ομάδα κερδίζει συνέχεια, τα λάθη διαιτητών κι εποπτών περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

***Για τον Ολυμπιακό το θέμα αποκτάει άλλη διάσταση, λόγω του μύθου που έχουν δημιουργήσει οι πάσης φύσεως αντιολυμπιακοί, για τους «δικούς του» διαιτητές.

***Βέβαια, ο μύθος ακριβώς μέσα από τα παιχνίδια καταρρέει, αλλά ποιος τα προσέχει αυτά. Το ζητούμενο είναι να συνεχίζεται η ψυχολογική τρομοκρατία των διαιτητών και των εποπτών.

***Προσέξτε: ποιους διαιτητές χρεώνουν στον Ολυμπιακό οι πρασινομαυροκίτρινοι….κύκλοι; Μάνταλο, Παππά, Σιδηρόπουλο.

***Ποια παιχνίδια δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός πέρσι και φέτος; Με ΠΑΟ 2-2 (Μάνταλος), με ΠΑΟΚ 1-1 (Μάνταλος), με Ατρόμητο 2-3 (Μάνταλος), με ΠΑΟ 1-1 (Παππάς), με ΠΑΟΚ 0-0 (Σιδηρόπουλος), με Παναιτωλικό 0-0 (Σιδηρόπουλος), με Ατρόμητο 0-0 (Παππάς), με ΠΑΟ 0-3 (Σιδηρόπουλος), με Αστέρα (Παππάς). Α, το 1-2 από τον ΠΑΟΚ (Κάκος) είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

***Πρόκειται προφανώς περί… κατορθώματος να μην κερδίζει, αλλά και να χάνει ο Ολυμπιακός τα πιο σημαντικά παιχνίδια του παίζοντας με τους… δικούς του διαιτητές…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube