Συνειδητοποιημένος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν απ’ όσους αγωνίζονται στην ΑΕΚ έδειξε Βασίλης Ρόβας.

Ο μέσος της «Ένωσης» προτίμησε να επικεντρωθεί στην αστοχία της ομάδας του και όχι στη διαιτησία του αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου (0-0). Τόνισε, δε, ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να νικά κι εκείνη αν χρειαστεί.

«Σίγουρα η ομάδα δημιουργεί φάσεις, σε όλο το 90λεπτο δεν απειληθήκαμε, όμως πληρώσαμε ότι δεν ήμασταν ήρεμοι μπροστά στην τελική προσπάθεια», ανέφερε αρχικά ο Ρόβας.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «δεν θα σταθώ στη διαιτησία, γιατί αν ήμασταν πιο ήρεμοι μπροστά, δεν θα είχαμε να φωνάζουμε για κανέναν διαιτητή», κατέληξε:

«Η διαιτησία είναι δουλειά άλλων, εμείς πρέπει να νικάμε όλους τους παράγοντες. Φέτος ξέρουμε ότι όλοι θα είναι απέναντι μας, διαιτητές, παράγοντες, αντίπαλοι. Εμείς πρέπει να νικάμε μέσα στο γήπεδο και αν δεν σκοράρεις, δεν νικάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γ’ Εθνική: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι - Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Έσπασε το αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γ΄Εθνική: «Ξεμακραίνει» η Αναγέννηση Καρδίτσας, τεράστιο «διπλό» για Ελλάς Σύρου - Ξετύλιξε το δώρο της Μαρκό ο Εθνικός

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής - Τα δεδομένα στις κορυφές των ομίλων

Γράφτηκε ιστορία στη Γ' Εθνική: Τερματοφύλακας 48 ετών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της κατηγορίας με... buzzer beater!

Γ’ Εθνική: Γκρέμισε απ’ την κορυφή τον Εθνικό η Μαρκό - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αναβλήθηκε το Κόρινθος-Παναιγιάλειος μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Πιερικό και «αγκάλιασε» την άνοδο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα η Ελλάς Σύρου - Διακοπή στο Ζάκυνθος-Πιερικός

Διπλά για τους πρωτοπόρους της Γ’ Εθνικής

TAGS: A.E.K.