Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Λέικερς, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν με βάση τις τωρινές τους επιδόσεις πάνω στα παρκέ.

Η εκκίνηση των «λιμναθρώπων» μπορεί να μην ήταν η ιδανική, καθώς μετρούσαν 2-5 ρεκόρ νικών/ηττών στην έναρξη της σεζόν, όμως κατάφεραν σταδιακά να αντιστρέψουν υπέρ τους την κατάσταση με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας.

Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Λος Άντζελες μετρά πλέον οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, γεγονός που την τοποθετεί στην 7η θέση (10 - 7) της Δυτικής Περιφέρειας έπειτα από 17 αγώνες και με ποσοστό νικών που αγγίζει το 58.8%.

Με την επίδοση αυτή, οι Λέικερς έχουν τρεις νίκες παραπάνω από το 50% του ποσοστού επιτυχίας τους στην σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, έπειτα από την σεζόν 2012 – 2013 όταν και είχαν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 45 – 37 νίκες/ ήττες.

Οι Λέικερς τρέχουν νικηφόρο σερί δύο αγώνων, με τελευταία τους ήττα να καταγράφεται στις 18 Νοεμβρίου, εκτός έδρας από τους Ορλάντο Μάτζικ, με σκορ 130 – 117.

Δείτε το βίντεο:






Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube