Η Samsung Electronics Hellas ήταν ο χορηγός του 7ου Posidonia Cup Yacht Race που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαΐου στον Φαληρικό Όρμο. Πρόκειται για έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα, θεσμό, που σηματοδοτεί την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014 και είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή στον αγώνα ήταν μεγάλη και στις τέσσερις κατηγορίες: Performance, Standard, IRC και Παραδοσιακά Σκάφη. Μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η τελετή για την απονομή των βραβείων στους νικητές στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ξανά τη δράση και να απολαύσουν τον αγώνα στις νέες κυρτές τηλεοράσεις της Samsung Curved UHD TV 65 ιντσών. Η νέα σειρά τηλεοράσεων έκλεψε τις εντυπώσεις χάρη στις εντυπωσιακές εικόνες που προσφέρουν εξαιρετικές λεπτομέρειες και ρεαλιστικά χρώματα.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, tablets, computers, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, LTE συστημάτων, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 286.000 άτομα σε 80 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 216,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube