Οι σχολές ποδοσφαίρου της ArsenalFC συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων σε μικρές ηλικίες και συνεχίζουν τη διοργάνωση των OpenDayTrialsστην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου (παίκτες και τερματοφύλακες) θα μπορέσουν εντελώς δωρεάν να προπονηθούν, να δοκιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Την επίβλεψη τους θα έχει ένα team καταξιωμένων προπονητών του οποίου θα προΐσταται ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός Διευθυντής των σχολών και scout της ArsenalFC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 2001 έως και το 2003. Το OpenDayTrial των ArsenalSoccerSchools για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 και το 2002 θα λειτουργήσει ως προεπιλογή για την σύνθεση μιας επίλεκτης ομάδας (EliteSquad) με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μελών της ώστε να διεκδικήσουν υποτροφία για την είσοδο τους το καλοκαίρι του 2014 στην ArsenalFCEliteAcademySoutheastEurope.

Η εν λόγω ακαδημία έχει ως έδρα της την Ελλάδα και σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουν επιλεγεί 8 νεαροί αθλητές οι οποίοι έχουν στελεχώσει την ArsenalFCEliteAcademy.

Αντίστοιχα, το OpenDayTrial για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003 θα λειτουργήσει ως προετοιμασία για το elitesquadτης επόμενης χρονιάς. Το εν λόγω πρόγραμμα ακολουθεί το σύστημα ανάπτυξης που η ακαδημία της ArsenalFC χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της, και βασίζεται στη συνεχή και συστηματική προπόνηση όλων των στοιχείων κάθε ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με σκοπό να δώσει σε αυτούς την δυνατότητα να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου
16.30-17.00: Εγγραφές
17:00-19.30: Προπόνηση

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου
16.30-17.00: Εγγραφές
17:00-19.30: Προπόνηση

Κάθε ενδιαφερόμενο παιδί μπορεί να συμμετάσχει στο OpenDayTrial και σε όποια από τις δύο περιόδους ή ακόμα και τις δύο. Αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις τουAFCArsenalSoccerSchoolsστο Χαλάνδρι, ενώ θα είναι διαθέσιμες και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφών την ίδια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το AFCArsenalSoccerSchools (τηλέφωνo2106855006-8, Εριφύλης 9, Χαλάνδρι).

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube